3 måder at skjule kabler

28 august 2021 Steffen Hansen

Kabler er nødvendige at have, da det er dem der giver internet, dem der giver strøm og meget mere. Men hvordan kan man skjule sine kabler, så ens hjem ser flot og stilrent ud? Det finder du tre tips til her i indlægget.

Brug kabelbakker

Det første tip er, at du skal bruge kabelbakker. En kabelbakke er 2 stykker plastik, som man kan sætte sammen. I midten er der et hulrum, hvor man kan trække kablerne igennem. Ved at bruge kabelbakker, kan man købe dem i en farve, så de blender ind med væggen eller loftet de sættes på.

En kabelbakke monteres enten med det klister der er på bagsiden af den, eller ved at man skruer dem fast, der hvor man ønsker at de skal sidde. Vi anbefaler, at man finder en kabelbakke, som man kan klistre fast. På den måde er de også nemmere at fjerne igen, hvis man ikke ønsker dem længere.

Hamrer dem fast

Der findes specielle søm, som er lavet til, at man kan hamre kablerne fast langs vægge eller andre kanter. På den måde kan man sætte kablet fast på en måde, så det ikke falder lige så meget i øjnene, som hvis det blot var trukket hen langs gulvet. Dette er en god måde at gøre det på, men ikke lige så stilrent som tip 1 og tip 3.

Fræs en rende i væggen

Hvis du ved, at du skal bo i boligen du bor i i mange år, så kan du fræse en rende til kablet i væggen. Denne rende kan du efterfølgende dække til, og male over. Derved kan man på ingen måde se dine kabler, men det er en større omgang at fikse igen, når du skal flytte. Derfor anbefales dette kun, hvis du ved du skal bo i hjemmet mange år ud i fremtiden.

Flere Nyheder