3 personlige gaveideer

07 februar 2022 Steffen Petersen

editorial

Hvis du skal give en gave, men du gerne vil have, at den skal være personlig, så frygt ej. Der er mange muligheder for at give en personlig gave. Det afhænger også af, hvem den skal gives til og i hvilken anledning.

Vi har samlet en liste med tre personlige gaveideer, som du kan gøre brug af, hvis du gerne vil give en personlig gave til en, du holder af. Hvis du vil vide mere, så læs med her. 

gravering skilte

Indgravering

Hvis du gerne vil give en gave, der tydeligt viser, at gaven er til vedkommende, så kan du vælge at få indgraveret. Du kan for eksempel købe en figur, kop eller noget helt tredje, hvor der er plads til et personligt indgraveret skilt. Det kan være du vælger, at der skal stå tillykke, og så vedkommendes navn, men du kan også vælge for eksempel at skrive “verdens bedste” og så en titel der passer til vedkommende. Kun din fantasi sætter grænser. 

Hvis du vil have lavet en indgravering, så findes der firmaer, der har erfaring inden for dette. Hvis du vil finde frem til sådan et firma, så kan du blandt andet søge på “skilte gravering” efterfulgt af den by eller det område, du bor i. 

Minder

Hvis dig og personen, der skal modtage gaven, har nogle specielle minder i form af billeder eller andet, så kan du give dem det i gave. Hvis det er et billede, så kan du eventuelt indramme det. Det kan også være noget, der får dem til at tænke på dig, eller omvendt. 

Smykker

Du kan også vælge at give et smykke i gave. Smykker kan være en meget betydningsfuld gave, da modtageren fremadrettet vil tænke på dig, når de bærer smykket. Du kan også vælge et smykke med sten i deres yndlingsfarve, eller med en sød indgravering på. 

Flere Nyheder