Benyt et konferencecenter med en nem oversigt

20 juni 2021 Anders Lundtang Hansen
Benyt et konferencecenter med en nem oversigt

Hvor er det lige, at man skal være til denne del af konferencen?

Man er taget til en konference, som der foregår over flere dage, hvor der er mange deltagere, boder, workshops, foredrag og anledninger til at udvide ens netværk – men det kræver lige, at man ved, hvor tingene foregår.

For man er jo nok kommet til et sted, som man ikke lige kender fra toppen af hovedet, og selvom man kan tjekke med en GPS i ens mobil, hvor man er, så gælder den nok næppe ned i så fine detaljer, og den kan jo heller ikke vise, hvor tingene foregår.

Og man har nok forberedt sig længe til, hvad man vil have ud af denne konference, hvorfor det er bidende nødvendigt, at man kommer til at deltage i de ting, som man har udset sig.

Men det kræver jo, at man kan finde frem til de steder, hvor de foregår.

Få et nemt overblik over konferencecenteret 

For med en stor konference, så er der nok flere lokaler og områder, der bliver benyttet under forskellige tider, så man gerne vil være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og måske også i god tid, så man kan få en god plads.

Derfor er det heldigt, at man blandt andet har sådan et sted som Sandbjerg Gods, der kan fungere som konferencecenter i Sønderborg.

Denne del af Aarhus Universitets kursusejendom er let at finde rundt i, og man kan nemt orientere sig, hvor de forskellige bygninger og rum befinder sig.

Derfor kan man let planlægge hjemmefra, hvor man skal være på de forskelige tidspunkter, hvis man får en plan med tider i god tid, så man kan navigere på forhånd og være klar.

Det er overskueligt og til at finde ud af, så du ikke kommer til at misse det ved konferencen, som du gerne vil deltage i.

Flere Nyheder