Betonelementmontage til byggeri og anlæg

20 marts 2020 Astrid Pedersen

Har du brug for en stærk service partner og leverandør i forbindelse med større entrepriser? Så kan du med fordel tjekke Servicepatruljen.

Hvem er Servicepatruljen?

Servicepatruljen er en dansk entreprenør virksomhed med sin fysiske beliggenhed i den lille vestjyske by Lem. Fra dette hovedkontor arbejder virksomheden mobilt i såvel resten af Danmark som i Irland, Sverige og Norge. Siden virksomhedens grundlæggelse i 2018 er den vokset støt, og servicerer den dag i dag såvel private som erhvervs kunder med nytænkende og bæredygtige løsninger.

Servicepatruljen samarbejder tæt med partnere som bistår i bestræbelserne på at udvikle nye og innovative arbejdsmodeller. Servicepatruljen har et mål om altid at kunne tilbyde services af høj kvalitet i et fornuftigt prisleje, og garantere til hver en tid kvalificerede og kompetente medarbejdere, som sætter en ære i at levere et strålende resultat.

Når du vælger at benytte Servicepatruljen som entreprenør partner, får du således både gennemtænkte løsninger og det mest engagerede og professionelle mandskab til dine opgaver. Du kan således trygt kontakte Servicepatruljen i forbindelse med dit næste bygge og anlægs projekt.

Betonelementmontage ved Servicepatruljen

Servicepatruljen tilbyder en række forskellige byggeplads services, eksempelvis fremstilling og montering af sikkerhedsværn til lager, industri eller transport samt salg, leasing og leje af trucks. Servicepatruljen er dog særligt specialiserede inden for element montage.

Her kan du regne med at få den mest professionelle service, når det handler om eksempelvis element sammenstøbning, fugning af beton elementerne, armering og forskalling. Hos Servicepatruljen får du adgang til de største kompetencer og det mest moderne maskinel, samtidig med at de dygtige medarbejdere hos Servicepatruljen altid er fuldt up to date med de seneste sikkerheds regler, og altid arbejder under korrekte sikkerheds forhold.

Servicepatruljen har desuden fokus på miljø og klima, og derfor er op imod 90% af løsningerne hos Servicepatruljen elektroniske. Du kan læse mere på servicepatruljen.dk

Flere Nyheder