Bliv guidet i din karriere med businesscoaching

15 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Kender du den der nagende følelse af, om du arbejder det rette sted?

Du har måske selv søgt den her stilling med ønske om at få den, og du bliver udfordret hver dag, og du er velanset af chefen og de ansatte, og lønnen er også god!

Det er kun småting som afstanden til arbejdspladsen og kaffen i kantinen, du kan klage over, men det er trods alt småting, for det vil der nok altid være nogle steder.

Men du føler måske ikke, at du udlever dit fulde potentiale, og får du oplevet nok på arbejdsmarkedet, som der findes af muligheder – eller skal du vælge en helt anden karrieresti?

Det er nogle store, men relevante spørgsmål, man stiller sig selv i løbet af et arbejdsliv, for man bruger trods alt mange timer sådan et sted, så man vil gerne have det optimale ud af det.

Businesscoaching kan lede dig i den rette retning

Men det er heller ikke let lige at ændre sti i ens arbejdsliv, for der er måske nogle andre forpligtelser i ens liv, der gør, at man ikke bare kan hoppe ud, hvor man ikke ved, hvor man lander henne.

Skulle det nu mislykkes, så kan man måske ikke komme kravlende tilbage og få sit gamle job igen, og så er det ikke heldigt, hvis det påvirker ens levestandard, hvis man nu har hus og børn.

Men man vil jo også gerne trives med ens arbejdsliv, så man kan få det bedste ud af det, mens man kan være på arbejdsmarkedet.

Den slags spørgsmål skal du ikke gå med selv, da du har brug for nogle at sparre med, der har erfaring med den slags, og der findes der heldigvis sådan noget som businesscoaching, der kan hjælpe dig på rette spor, så du kan se flere muligheder og potentiale end problemer.

Flere Nyheder