Bliv selvstændig

22 oktober 2019 admin

Hvis din drøm om det selvstædige liv er tiltagende, bør du inden du opretter en virksomhed, sørge for at have den rette rådgivning med dig. Jo mere du har styr på økonomi, love og regler, jo bedre start får din virksomhed ofte også. Det er en kendsgerning ved oprettelse af virksomheder, at det ikke ”bare lige” handler om at skaffe et CVR-nummer hos virk og så er du i gang. Der er meget mere i det end et CVR-nummer og momsindberetning.

Opstart med rette viden

Først og fremmest skal du finde ud af, hvad din virksomhed skal gå ud på. Derefter skal der udarbejdes en handlingsplan og en strategi. Hvis disse ting er i orden, bør du i samarbejde med en advokat finde ud af regler og love. Som udgangspunkt er det en god ide at vide hvordan du forholder dig til kunder der ikke betaler for dine ydelser, tinglysning, og gennemgang af kontrakter i forhold til lejelokaler. Endvidere hjælper advokaten gerne med udarbejdelse af ansættelseskontrakter.

En god advokat hjælper dig godt i gang

Hvis du vil starte en virksomhed op, er det en god ide at anvende en erhvervsadvokat. Hvis du vil have en dygtig og kyndig vejledning, bør du kigge på Holst-law advokaterne. Her har du som kunde mulighed for at få en rådgivning på højest fagligt niveau. Du bliver som klient, tilgodeset med dit individuelle behov. Endvidere er rådgivningen fleksibel og der arbejdes uden en fast afdelingsstruktur. Der arbejdes i teams, som tilpasser sig hver enkelt klient, behov og ønsker. Hvis du anvender dette firma, kan du være sikker på at dine papirer og din virksomhed er i gode og trygge hænder. Alle opgaver uanset størrelse, bliver lavet indenfor aftalt tid. Personalet er professionelt, dygtige og kompetente medarbejdere som helt har styr på hvad de laver.

 

Flere Nyheder