Book mødelokaler i konferencecenter på Fyn

23 februar 2020 Astrid Pedersen

Står du for at skulle holde konference for virksomhedens medarbejdere og samarbejdspartnere eller andre interessenter – og mangler du lokaler hertil i firmaets regi? Så kan du med fordel benytte dig af muligheden for at booke et af de fremragende og særdeles vel udstyrede mødelokaler hos HUSET i Middelfart.

De bedste mødelokaler på Fyn finder du hos HUSET i Middelfart

HUSET i Middelfart er et moderne konference center med en høj kapacitet og et stort udvalg af mødelokaler, konference rum og auditorier i alle størrelser og udformninger. Her vil du med sikkerhed kunne finde et mødelokale, som passer til dig og til din virksomheds behov. HUSET i Middelfart sætter en stor ære i at holde sine lokaler up to date, og derfor finder du udelukkende det mest moderne AV udstyr og de mest komfortable møbler i de lyse og vel udluftede lokaler.

Blandt de faciliteter, som gør mødelokaler hos HUSET i Middelfart ganske enestående, er state of the art AV udstyr, en stærk internet forbindelse, og en god akustik i de velindrettede rum. Dette betyder meget, når man som deltager i et kursus eller på et seminar skal tilbringe mange timer med at lytte til fremlæggelser og følge med i præsentationer. Og for fremlæggeren er det naturligvis rigtig rart at have adgang til fejlfrit udstyr.

Restaurant, café, hotel og andre faciliteter hos HUSET i Middelfart

Har du planer om at strække dit seminar over flere dage, eller har du deltagere, som kommer langvejs fra? Så kan du supplere leje af mødelokale med værelser på det til centeret hørende business hotel, hvor dine gæster kan overnatte i bløde senge, og møde op til næste dags kursus og møder friske og veludhvilede. Eventuelle måltider kan indtages i gourmet restauranten, og har I brug for afslapning byder det omkring liggende område på mange skønne natur oplevelser.

Læs mere på huset-middelfart.dk

Flere Nyheder