Coating til sikring og forbedring

05 november 2020 Anders Lundtang Hansen

Coating er egentlig en smart og moderne måde at beskrive en måde, man overfladebeskytter på, så man kan få ting til at holde lidt længere, eller man kan redde noget, som måske egentlig burde være blevet udskiftet.

Ting skal jo gerne hedde noget angelsaksisk nu om dage, hvorfor “coating” har slået igennem, selvom man kan give det forskellige udtryk på dansk.

Dog gør det det lettere at kommunikere på tværs af landegrænser, når man så reelt skal tale om coating og dets brugbare egenskaber, samtidig med at man udveksler erfaringer og forklarer, hvad man har fundet ud af med coating.

Her vil man måske blive overrasket over, hvor meget man kan sikre, forbedre og redde med coating, når man først begynder at dykke ned i, hvad coating er for noget.

Coating kan bruges på mange områder

Coating er sådan lidt generaliseret en beskyttende overflade, man lægger, og her menes ikke glasur på kagen, hvor man kan sige, at kagen sagtens kan spises uden glasur, men at den bliver mere lækker med glasur på.

Coating er her noget, som stort set ikke kan undværes.

Man kan bruge det i både bygninger, ventilationsanlæg og endda skibe.

Det kan være med til at sikre, at enheden kan holde længere, men det kan også redde eventuelle enheder, som man ikke regnede så stærkt med, at man ellers kunne sikre til brug i længere tid.

Det medfører ikke, at det givne kan holde uendeligt, for det er der ikke noget, som kan, men det er med til, at det kan holde lidt længere, så man kan finde på en anden løsning på længere sigt.

Andre gange er det skam noget, som man bruger, for at det udvalgte skal kunne holde i lang tid, så man vælger at bruge det til at starte med, når man anskaffer sig enheden.

Flere Nyheder