Derfor skal du vælge et inkassofirma

27 august 2020 Cecilie Mortensen

Som erhvervsdrivende eller ansvarlig for en mindre virksomhed, er du sikkert utrolig afhængig af at dine kunder betaler deres regninger og ikke mindst til tiden. Du har oftest flere kasketter på, og har fokus på, hvordan du kan gøre din forretning bedre og skabe vækst. Derfor kan det være frustrerende og utrolig tidskrævende at kontakte dine kunder for indbetaling af de fakturaer du har sendt. 

Det kræver enten du selv skal bruge tid på at kontrollere om dine kunder får betalt deres regninger, og derefter kontakte dem, for at indkræve pengene. Det kan også være, at du har en bogholder, som tager sig af dette, hvilket kan være dyrt for dig at betale i timepris, for at din bogholder kontakter kunderne for at opkræve pengene de skylder din virksomhed. Det er her et professionel inkassoservice kommer ind i billedet. 

Få professionel hjælp til opkrævning af penge fra dårlige betalere

Er du ved at være træt af de kunder, som ikke betaler deres regninger, kan du hente effektiv hjælp hos et professionelt inkasso firma. Det er naturligvis med hensyn til at, vi forstå at du gerne vil have betaling for din ydelse, uden at det skal ødelægge jeres kunderelation. Her kan du med fordel vælge Collectia, som er opmærksomme på firmaets brand og værdisæt, når de tager kontakt til kunden for den manglende betaling.

Derfor skal du vælge Collectia

Collectia er i dag et anerkendt og kendt firma, der tilbyder en full-service inkassoløsning. Det betyder, at hvis du vælger Collecta til at opkræve de manglende betalinger, kan du forvente en professionel og seriøs dialog med dine kunder. Her kan de hjælpe dig helt fra start til slut. Det betyder, at de både kan hjælpe med at udstede en faktura, udsende rykker efter de gældende regler samt fremsende inkassovarsel til håndtering af retssager.

Flere Nyheder