Disse ting skal du vide om et BMS anlæg

08 april 2021 Cecilie Mortensen

Et BMS anlæg, også bedre kendt som et Building Management System, kan nærmest gøre underværker for en virksomheds driftsøkonomi. Det er også noget, du kan blive endnu klogere på i denne artikel. 

Alt du skal vide om BMS anlæg

Det særlige ved et BMS anlæg er, at det giver dig mulighed for at kontrollere og styre diverse poster såsom vand, varme, ventilation, el m.m. Du har altså mulighed for at få fingrene i et anlæg, som hele tiden kan have en finger på pulsen ift. virksomhedens forbrug. 

Det er langt fra en selvfølge, at virksomheder i dag har et smart anlæg, som et BMS anlæg er. Det kan også betyde, at der skal bruges mange flere mandetimer på at kontrollere de forskellige lokaler og bygninger for at sikre, at der ikke står lys tændt, eller at varmen f.eks. kører unødvendigt højt et sted. Med et BMS anlæg er der derfor også utrolig meget tid at spare for din bygningsansvarlige, og samtidig kan forbruget utrolig nemt reguleres. 

Da BMS anlægget gør det nemt at styre og kontrollere forbruget i en virksomhed, så kan det have meget at sige for din pengepung. Det er nemlig langt fra småpenge, der er tale om, når det kommer til forbruget i en virksomhed. Hvis du derfor gerne vil have et effektivt system, som kan hjælpe med at reducere omkostningerne til forbrug, så er et BMS anlæg det rette valg. 

Gør dette før du køber et BMS anlæg

Før du investerer i et BMS anlæg, så er det et must, at du forinden har fået god rådgivning. På denne måde kan du nemlig sikre dig, at anlægget bliver tilpasset dine/jeres behov. Derudover kan du også blive klogere på mange flere af de fordele, der følger med, når du får et BMS anlæg installeret i virksomheden. 

Flere Nyheder