Effektiv automatisering ved elektronisk egenkontrol

04 juli 2021 Anders Lundtang Hansen

Elektronisk egenkontrol kan foregå på mange områder og former, så man både tænker på miljøet, kvaliteten og lovgivningen, hvilket du kan se, hvis du klikker ind på linket her.

Her vil du formentlig kunne finde en løsning til den virksomhedsbranche, som du befinder dig i, og ellers kender du måske nogle, der kunne have gavn af det.

Men det kan også virke lidt uoverskueligt, hvad det egentlig drejer sig om, selvom det meget pædagogisk er inddelt i sektioner på hjemmesiden alt efter, hvad det er for en branche, man skal bruge det til.

Derfor vil vi komme med et konkret tilfælde, der har at gøre med fødevarer, hvor du kan se, hvordan sådan noget som egenkontrol kan komme dig til gavn.

Få kontrolleret tingene automatisk med egenkontrol

I gamle dage, når man solgte fødevarer, så lavede man det hele i hånden fra produktionen til indpakningen og salgsdelen.

Det kunne tage en del tid, men det blev trods alt gjort.

Senere kom der samlebånd til, som man så ned på i starten, for selvom man effektiviserede produktionen, så var der mange kunder, der mente, at kvaliteten var dalet.

Sådan tænker man ikke længere, for man har opnået at bibeholde en høj standard med blandt andet fødevarer, selvom man skaber det på samlebånd.

Denne øget produktion, som også er med til at give større omsætning, har så også medført, at man skal have folk til at tage sig af de enkelte stationer på samlebåndet, og det inkluderer også nogle, der skal tjekke, om der er fejl, problemer eller andet, som gør, at den enkelte vare ikke kan komme til salg.

Dette kan man effektivisere ved elektronisk egenkontrol, så man kan gøre tingene hurtigere.

Men det behøver ikke betyde, at man skal afskedige folk af den grund, for de kan blive indført et andet sted i produktionskæden, så de ikke bliver overflødige.

Flere Nyheder