Erhvervsrengøring vil spare dig for en masse tid

16 marts 2020 Anders Lundtang Hansen

At få sørget for en gennemført omgang erhvervsrengøring er ikke bare noget, som der er nødvendigt at gøre af helbredsmæssige årsager for alt fra de medarbejdere, der har et jernhelbred, til dem, der let bliver syge af den mindste smule skidt.

Hvis man lader rengøringen passe sig selv på kontoret, og man antager, man har et fælles ansvar for at gøre rent, så vil man opdage, at de fleste mennesker gør rent for dem selv, og så kommer der attituden med, at dette og hint ikke er mit eller forårsaget af mig.

Men oftest har man generelt bare for travlt på en arbejdsplads til også at finde tid til at gøre rent også, men den forklaring hjælper jo hverken på, at man kan ane nullermændene og helt frem til, at skraldespanden begynde at kaste op af dens top.

Selv hvis man er det bedste firma på sit område, så er det næppe tiltalende, hvis man får besøg af kunder eller samarbejdspartnere, og så er der gammel mad i kantinen, bananfluer ved skraldespandene, og der mangler toiletpapir på toilettet.

Den slags giver altid et dårligt indtryk.

Og det kan jo heller ikke være rigtigt, at nogle bestemte medarbejdere skal sættes til at gøre den slags, hvis det ikke står i deres kontrakt, at de skal gøre rent.

Selvfølgelig kan man selv gøre en del rent i firmaet selv, men vi tør næsten godt garantere, at du er udmattet som chef eller leder efter en lang arbejdsdag, og bagefter venter der vel også en masse efter-arbejde.

Derfor er vores anbefaling, at du sørger for at få ordnet rengøringen udefra, og så kan du i samme ombæring sørge for at få det gjort af nogle, der har virkelig god forstand på det og erfaring med det.

Skal vi selv komme med et forslag til, hvem du skal vælge, så bør du tage dem her: https://www.atz-service.dk/ 

Flere Nyheder