Få brugbar virksomhedsrådgivning

14 februar 2020 lotte_hindsberg

Det er ikke størrelsen på din virksomhed der afgører om du med fordel kan benytte dig at virksomhedsrådgivning. Du kan være en lille ny iværksætter eller en stor organisation med mange ansatte. Det er der vigtigt er at du er villig til at foretage ændringer for at du kommer derhen hvor du gerne vil. En virksomhedsrådgiver vil ikke sidde og nikke og bekræfte dig i at du er fantastisk. De vil derimod tage et seriøst blik på din virksomhed og stille de, til tider barske spørgsmål, der tvinger dig til at se på din virksomhed med nye øjne. De vil tage fat i jeres vaner og jeres uvaner samt vanetænkning og tvinge jer til at se om de bidrager noget positivt til jeres virksomhed. Rådgivning til virksomheder tvinger jer til at kigge på jeres virksomhed på en hel ny måde.

Få rådgivning som iværksætter

Som iværksætter er du ofte alene og du er alt fra rengøringshjælp til CEO. Du skal træffe beslutning om alt muligt. Fra praktiske til strategiske spørgsmål. Dvs. at du skal kunne træffe beslutninger om regnskab, til tilbud, til vækst og måske også om det er tid til at ansætte eller ej.

Det kan derfor være en god ide, at have en virksomhedsrådgiver at spare med. Samtidig er det en person, der ikke har personlige følelser i klemme og derfor kan rådgive ud fra hvad der er mest hensigtsmæssigt, uden at tage hensyn til følelser. Du får som iværksætter en professionel rådgiver, der kan hjælpe dig med at træffe de beslutninger, som kan flytte dig fra a til b. Det kan være at rådgiveren er stærk på områder, hvor du mangler viden og derfor kan rådgive dig og øge din viden på området. Dermed er det med til at sikre, at du som iværksætter får truffet de rigtige beslutninger.

Flere Nyheder