Få den rette sikkerhedsløsning hos dit lokale vagtselskab

15 maj 2020 Astrid Pedersen

Som bygherre, entreprenør eller butiks ejer vil din virksomhed være i risikozonen for indbrud og tyveri – især i nattetimerne, hvor der ingen bemanding er til stede. Tyveri og hærværk på øde byggepladser er ikke unormalt, og koster hvert år byggevirksomheder mange millioner – og et solidt tilbageslag i forhold til planlægning.

Hvis du ønsker at forebygge disse hændelser, kan du vælge at alliere dig med et vagtselskab som kan afpatruljere dit område og sikre mod såvel berigelses tyveri som hærværk og ulovligt ophold på dette. Og så kan du spare både penge, besvær og ærgrelse.

Hvor finder jeg et kompetent vagtselskab i Nordsjælland?

Er din virksomhed eller institution beliggende i det nordsjællandske, kan du med fordel vælge Dansk Sikkerheds Service Aps som din leverandør af vagt og sikkerheds løsninger.

Dansk Sikkerheds Service Aps blev grundlagt i 1979, og har således mere end fyrre års erfaring inden for vagt branchen på bagen. Dansk Sikkerheds Service Aps er godkendt som vagtselskab af Rigspolitiet, og har primært sit virke som vagtselskab for private firmaer i alle størrelser samt offentlige institutioner og kommuner i Nordsjælland og i København.

Gennem årene har Dansk Sikkerheds Service Aps støt og roligt vokset sig større, og er den dag i dag blandt de største vagtselskaber på Sjælland. Med en døgn bemandet alarm patrulje afdeling er Dansk Sikkerheds Service Aps mere end kvalificeret som partner med de større alarm firmaer, af hvilke virksomheden i dag betjener mere end 30.

Dansk Sikkerheds Service Aps er godkendt til alarm udrykning i henhold til gældende dansk lovgivning desangående. Hos Dansk Sikkerheds Service Aps kan du altid få lavet en skræddersyet løsning inden for områder så som byggeplads vagt, område vagt, alarm patrulje, butiksvagt, fast vagt eller sikkerhedsvagt.

Hvis du ønsker at vide mere om Dansk Sikkerheds Service Aps, og indhente et tilbud på vagt service, kan du læse videre på dansksikkerhedsservice

Flere Nyheder