Få rengøringshjælp til dit kontor

04 november 2021 Steffen Hansen

editorial

Et rent og pænt kontor skaber en bedre arbejdsplads for dine medarbejdere. Det sikrer et godt indeklima, og en bedre arbejdsindsats af dine medarbejdere. Hvis du skal ud og finde rengøring til dit kontor, så skal du læse med her. Her har vi nemlig skrevet nogle gode råd ned til dig, om hvordan du finder rengøringshjælp til dit kontor. 

 

 

1. Få dem til at komme ud til dig

Du kan starte med at kontakte et rengøringsfirma, og få dem til at komme ud og se til stedet. Her kan de vurdere, om hvor stort mængde arbejde det vil tage for at gøre dit kontor rent. Her kan i også diskutere, hvad der skal gøres rent og hvor ofte det skal gøres. Herudover kan I også få snakket om en pris, så du ved nogenlunde, hvad det kommer til at koste dig hver måned. Det kan kun betale sig at få rengøringshjælp, fordi du får et bedre arbejdsmiljø at arbejde og dine medarbejdere bliver gladere og stemningen kan måske også øges, fordi der er pænt og rent.

 

2. Få flere tilbud

Du kan også overveje at kontakte 1-2 flere rengøringsfirmaer for at sammenligne prisen. Det kan gøre, at du måske sparer penge, fremfor at betale i dyre domme for noget, der måske kan gøres billigere af andre. Hvis du er en nyopstartet virksomhed, så kan det måske være dejligt at spare lidt, fordi du ikke har alverdens midler endnu. Men det skal naturligvis også være effektiv og ordentlig rengøringshjælp, du får dig. Du kan forhøre dig blandt venner eller familie, om de kender gode rengøringsfirmaer, der også gør sig i rengøring af erhverv. 

 

3. Interview dem ordentligt

Når du har fået flere tilbud, skal du få dem til at komme ud og interviewe hver enkelt af dem. Når de kommer, skal du spørge om de forskellige priser for deres ydelser og notere, hvad der adskiller dem fra andre. Spørg, om der er nogen ekstra gebyrer involveret, eller om de vil levere alle de materialer, der er nødvendige for at få arbejdet udført. Du skal vide præcis, hvad du går ind til, før du underskriver en kontrakt.

Du kan også finde et rengøringsfirma, der udfører rengøring til erhverv, via dette link: https://rf-svanen.dk/.

Flere Nyheder