Fik du alt med til container loading?

23 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der er desværre dem, der begår den brøler, at de tror, man altid skal pakke helt til toppen, om det er en flyttekasse eller angående indholdet i en container.

Men det handler jo også om, hvad man propper i, for hvis man fylder en flyttekasse helt op med bøger, så vil den formentlig blive alt for tung til at bære, så man må fylde den halvt og tage flere flyttekasser i brug – det er trods alt bedre end at smadre kroppen.

Sådan gælder det jo også med containere, for selvom man ikke mærker det på egen krop, at man fylder dem for meget op, da man ikke kan bære dem, men skal bruge maskiner til det, så er der en grund til, at der er skrevet begrænsning på, hvor meget man må fylde i dem.

Og det skal man ikke forsøge at overgå grundet tidspres eller andet.

Det nødvendige skal med ved container loading, men så heller ikke mere

Men det kan også blive nødvendigt at prioritere, for der er måske nogle ting, som det er bidende nødvendigt, at man får med, mens andet kan komme med i den næste omgang.

container loading

Det er de ting, der skal hurtigst frem, som der er betalt mest for, eller hvor det bare er vitalt, at de kommer frem tids nok.

Her skal man bestemt ikke begynde at proppe for meget ind ved container loading i den tro, at man er smart ved at få det hele med.

Man kan både ende med at ødelægge de maskiner, der skal løfte en alt for tung container, og selve containere kan også gå i stykker.

Desuden sker der nok også det, at de vigtige ting, som der er i containeren, ender med at blive presset for meget sammen.

Så man er ganske enkelt nødt til at lægge en fornuftig plan med, hvordan man fylder de vigtigste ting derind.

Flere Nyheder