Find bogholder hjælp i Billund

19 juli 2020 Astrid Pedersen

Er du indehaver af en lille virksomhed, og er du ikke særligt interesseret i selv at tage vare på regnskaberne? Så kan du med fordel hyre en freelance bogholder. Med en bogholder er der nemlig altid styr på tallene.

Hvad laver en bogholder?

En bogholder forestår alt hvad der handler om postering og balancering af indtægter og udgifter i virksomhedens regnskab. Er der ansatte i dit firma vil din bogholder også varetage diverse opgaver i forbindelse med aflønning. Bogholderen vil altid være behjælpelig når det handler om rettidig betaling af regninger, udstedelse af fakturaer og inddrivelse af eventuelle rykker gebyrer. Og så sørger bogholderen for at indberette momsen når den tid nærmer sig.

Hvor kan jeg få den bedste hjælp til bogføring i Billund?

Er du bosiddende på Billund egnen kan du med fordel søge hjælp til bogføring og regnskab hos det lille bogholder firma InBogføring. InBogføring er drevet af stifter og ejer Irma Nielsen samt Maiken Uldahl Nielsen – mor og datter – som sammen hjælper flere små og mellemstore virksomheder med at løse de daglige bogførings opgaver.

Hos InBogføring får du en særdeles kompetent og professionel behandling, som samtidig er kundevendt og personlig. InBogføring ved at alle virksomheder er forskellige og har varierende behov når det gælder bogføring og regnskab. Derfor vil InBogføring også altid kunne give dig et personligt og individuelt tilbud på bogføring som imødekommer din virksomheds størrelse, beskaffenhed og type.

Irma Nielsen har mange års erfaring som freelance bogholder og kender alt til de forskellige virksomheds typer og konstruktioner. Dette er en stor fordel for dig som måske er nystartet iværksætter og har brug for assistance i forbindelse med opstilling og balancering af regnskaber.

Du kan læse mere om InBogføring og hvad det lille firma kan gøre for dig og din virksomhed på hjemmesiden inbogforing.dk

Flere Nyheder