Find den bedste parkeringsløsning med parkeringskontrol

31 januar 2021 Astrid Pedersen

Er du ansvarlig for drift og administration af eksempelvis en beboelsesejendom eller et kontorkompleks, hvortil der hører private parkeringspladser? Så kender du sandsynligvis alt til de problematikker, som kan opstå, når uvedkommende sniger sig til gratis parkering.

Det er rigtig irriterende for beboere eller ansatte, som har førsteret til disse pladser, når de skal ud at finde alternativ parkering andre steder. Og inde i byerne kan dette ofte slet ikke lade sig gøre uden at skulle vælge en betalingsparkeringsplads.

Få styr på dine parkeringspladser med parkeringskontrol

Mange vælger at få indført adgangskontrol i form af betalingsanlæg eller nummerpladegenkendelse i forbindelse med deres parkeringspladser.

På den måde kan du med pullerter eller bomme sikre, at det kun er de retmæssige brugere af dine parkeringspladser, som kan komme ind og anvende disse. Men det er ikke altid at dette er muligt. Og så kan du med fordel vælge en parkeringsløsning, som inkluderer parkeringskontrol ved uddannede parkeringsvagter.

Hvem kan hjælpe mig med parkeringskontrol i København?

Er dine private parkeringspladser beliggende i København eller andetsteds på Sjælland, kan du med fordel vælge at lade det danske parkeringsselskab UnoPark varetage parkeringskontrollen. Når du vælger at lade UnoPark forestå administration og drift af dine parkeringspladser, vil din parkeringsløsning tage udgangspunkt i dine ønsker og parkeringspladsernes karakter og disposition.

Din personlige parkeringskonsulent vil hjælpe dig med at vurdere, om du har brug for en parkeringsløsning, som inkluderer parkeringskontrol, og hvorledes denne i givet fald skal implementeres. UnoPark kan for eksempel tilbyde dygtige og rutinerede parkeringsvagter, som er særligt uddannet til at varetage denne opgave, og som har de nødvendige beføjelser til at udstede bødeforlæg. Og så hjælper UnoPark selvfølgelig med at inddrive dit tilgodehavende fra eventuelle parkeringssyndere.

Du kan læse mere om parkeringskontrol hos UnoPark på https://unopark.dk/parkeringskontrol/, hvor du også kan booke et møde til en uforpligtende samtale.

Flere Nyheder