Find den rette espressomaskine til erhverv

17 april 2021 Astrid Pedersen

Er du indehaver af en cafe eller anden form for restauration, hvor gæster og kunder hver dag efterspørger gourmet kaffe, mokka eller espresso? Er du og dine medarbejdere trætte af dårlig, lunken kaffe fra kaffemaskinen på kontoret – eller vil du gerne kunne byde gæsterne i din butik på lækker, friskbrygget kaffe fra en professionel kaffemaskine? Så kan du med fordel anskaffe en espressomaskine til erhvervsmæssig brug.

En espressomaskine er en investering i kundepleje og omsorg for dine ansatte, hvorfor du med en espressomaskine vil kunne opnå en højere grad af kunde tilfredshed og medarbejder trivsel. Og så kan du selv glæde dig over duften af varm kaffe, brygget på de bedste bønner, i stedet for kedelig flad kaffe fra en udtjent konsum kaffemaskine.

Hvilken espressomaskine skal jeg vælge til kontoret?

Ønsker du at placere en lækker espressomaskine i hver af kontorets tekøkkener kan du vælge en af de mindre modeller som er særligt designet til dette formål. En espressomaskine til kontor har en overskuelig størrelse men vil stadig være i stand til at brygge det ønskede antal kopper kaffe hver dag.

Du finder hos Kaffeexpressen et stort udvalg af espressomaskiner og kaffemaskiner som egner sig til kontor brug, fra brands så som Elektra, La Nuova, Rocket, Carimalo, Lavazza og Animo. I den online shop kan du læse mere om espressomaskinernes specifikationer og deres kapacitet samt hvad der kræves af vedligeholdelse.

Espressomaskiner til cafe og restaurant

Kaffeexpressen er samtidig leveringsdygtig i professionel espressomaskiner som bør betjenes af uddannede baristaer inden for hotel og restaurations branchen. Med en ægte espressomaskine kan du hurtigt og på effektiv vis fremstille espresso, macchiato, cortado, americano, caffe latte og andre feinschmecker kaffedrikke til det kræsne publikum.

Du kan se det store udvalg af kaffemaskine og espressomaskine hos Kaffeexpressen i den online shop på hjemmesiden https://kaffeexpressen.dk/produkt-kategori/espressomaskiner/.

Flere Nyheder