Forsøg ikke at være kræsen med den frokostordning

07 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er skrevet stolpe op og stolpe ned angående, hvordan man kan få lavet en god frokostordning, hvordan man organiserer den, hvordan man sørger for gode rammer til den, og hvad der er af forskellige muligheder med den.

De fleste gode frokostordninger varierer da også med deres mad, men det medfører så nok også, at der er nogle kræsenpinde imellem, som næsten kategorisk nægter at spise med.

Som udgangspunkt er der ikke så meget at gøre ved dette, men alligevel kan det skabe clinch på arbejdspladsen, hvis man ikke er enige om, hvordan maden skal være.

Og det kan skabe problemer med en frokostordning Ringsted, som vi vil tale om her, for det er der ikke skrevet så meget om.

Nu ville man jo mene, at sådan noget som at være kræsen er ens egen sag, men hvis man så nedlægger veto eller gør, at man ikke bidrager til frokostordningen, så er der måske ikke råd til den, eller man skaber splid på stedet.

Prøv noget nyt mad

Det kan jo være udslagsgivende for, at alle bidrager til den frokostordning, for at man kan have en, hvilket er mere spændende, end at alle sætter sig med deres madpakker alene og arbejder.

Ved at have sådan en ordning kan man også komme hinanden ved i en kantine eller over et bord, når man skal tale om maden og se, hvad man får denne dag.

Men det er jo klart, at man ikke vil betale for noget, man ikke vil spise, men der er forskel på, hvad man ikke kan tale og her allergi overfor, og hvad man så er kræsen omkring.

Måske var man vant til som lille altid at få ens livret, og der blev lavet specialmåltider til en.

Så er man nødt til at komme ud af ens puppe og prøve noget nyt, så man ikke skaber splid på arbejdspladsen. Måske får man endda en ny livret på denne måde! 

Flere Nyheder