Gode grunde til at købe en varmepumpe

21 november 2021 Astrid Pedersen

editorial

Måske har du hørt, at varmepumper er blevet farligt populære som erstatning for fyr. Men hvorfor er det egentlig smart at investere i en luft til vand varmepumpe?

Varmepumpen – det mest klimavenlige alternativ

En af de vægtigste grunde til at skifte fyret ud med en varmepumpe i stedet for at købe et nyt et af slagsen er varmepumpens høje energi effektivitet. Foruden lavere omkostninger i forbindelse med opvarmning af boligen betyder denne nemlig at din bolig får en meget grønnere profil.

Når du vælger en varmepumpe vil du nedbringe husstandens samlede klima aftryk og dermed bidrage på positiv vis til den grønne omstilling. En effektiv luft til vand varmepumpe vil kunne yde det samme som det gamle fyr men helt uden samme forbrug af energi, helt uden udledning af partikler til luften.

Du og din familie vil med god samvittighed kunne varme boligen op og tage brusebade som I plejer – og det uden at få dårlig samvittighed over for klima eller miljø.

Billig opvarmning af boligen med en varmepumpe

Du vil som nævnt kunne se store besparelser på husstandens varme regning hvis du vælger en luft til vand varmepumpe. Sandsynligvis vil du kunne skære mere end halvdelen af dine udgifter til opvarmning af huset når denne foregår ved hjælp af en luft til vand varmepumpe og ikke et slidt fyr.

Dit gamle fyr vil nemlig ikke kunne udnytte den tilførte energi på nær så effektiv og optimal vis som en luft til vand varmepumpe. Og så skal en luft til vand varmepumpe ikke hele tiden renses, repareres eller have fyldt brændsel på.

Lad Amalo hjælpe dig med at finde den rette varmepumpe

Hvis du er i tvivl om hvilken luft til vand varmepumpe du skal vælge kan du få hjælp til dette valg hos den danske VVS virksomhed Amalo. Klik ind på https://www.amalo.dk/ og læs mere.

Flere Nyheder