Hold din konference i hyggelige omgivelser

26 oktober 2021 Emilie Jacobsen

editorial

Står du over for at skulle holde en konference, er du måske i tvivl om, hvor du skal holde den henne. Det er jo vigtigt, at det er et sted, hvor de har de rette faciliteter til det. Derudover er det også rart, at det er et sted, hvor I har mulighed for overnatning, hvis det er en konference, der løber over flere dage. Dermed behøver folk ikke at bruge tid på at tage frem og tilbage, og der er også mulighed for, at I kan mingle med hinanden om aftenen og lære hinanden bedre at kende. 

Leder du efter et sted at holde konferencer i Kerteminde, kan du for eksempel se nærmere på Tornøes Hotel. Det er et hyggeligt hotel med en rar atmosfære, hvor der alligevel er plads til konferencer med op til 200 deltagere. I kan derfor sagtens samles mange mennesker.

Hotellet er et ældre et af slagsens med meget stemningsfylde lokaler og en god udsigt over fjorden. Er der udenlandske deltagere med, vil de helt sikkert sætte pris på at opleve en så smuk og hyggelig del af Danmark. 

Egen restaurant og specialøl til maden 

Forplejningen er selvfølgelig også en vigtig del af det at holde en konference. Den er der også helt styr på, hvis I booker jer ind på Tornøes Hotel. De har nemlig deres egen restaurant, hvor de kan tilberede lækker mad til jer. Har I nogle særlige ønsker til den, vil de derfor nemt kunne opfylde den. 

Derudover har de deres eget bryggeri Kerteminde Bryghus. Det giver jer mulighed for at få serveret lækker specialøl til maden. Det er en god mulighed for jer for at smage noget anderledes øl. Det vil helt sikkert kunne sætte gang i samtalen. 

Der vil altså være masser af god mad og øl, hvis det er det, I ønsker til jeres konference. 

Flere Nyheder