Hvad er ejendomsservice?

25 august 2021 Steffen Hansen

Hvad er ejendomsservice egentlig? Vi ved alle sammen hvad en vicevært er, men hvad indebærer ejendomsservicer? Ejendomsservice er i princippet det samme som en vicevært, men i stedet for at have en enkelt person ansat, ansætter man et firma til at varetage opgaverne for sig, f.eks. hvis man er udlejer og ejer en ejendom med mange lejligheder og tilhørerende grønne arealer.

Hvad omfatter ejendomsservice?

Ejendomsservice tager sig af mange forskellige slags opgaver, når det kommer til at varetage en ejendom, indvendigt og udvendigt. Det kan f.eks. være mindre reparationer i ejendommen, som ødelagte vinduer, vandhaner der løber eller sikringer der er sprunget. Det kan også indebære trappevask, græsslåning eller generel vedligeholdelse.

Hvem udfører ejendomsservice?

I gamle dage var det en enkelt vicevært der stod for ejendomsservice, men i dag er det ofte firmaer der tager sig af alle disse opgaver. Det betyder dog ikke at der ikke findes viceværter mere. De eksisterer stadig og har i dag en lidt anden rolle end før i tiden. I dag er de primært bindeleddet mellem de forskellige firmaer der udfører ejendomsservice, og boligselskaberne eller udlejerne. De står blandt andet for at ringe til firmaerne og få dem til at komme og løse en opgave, eller for at ringe til boligselskabet og oplyse dem om at firmaet har lavet en fejl.

Hvor kan jeg finde ejendomsservice?

Hvis du f.eks. har brug for ejendomsservice i Næstved så klikker du dig bare ind på Google, eller enhver anden søgemaskine på internettet, og indtaster ejendomsservice i Næstved. Så spytter søgemaskinerne en komplet liste ud, over firmaer og virksomheder som tilbyder ejendomsservice i det valgte område. Hvis man søger bredere, kan man f.eks. udvide sin søgning ved at skrive ejendomsservice i Næstved og omegn, eller ejendomsservice Sydsjælland. Uanset, så er søgemaskinerne den bedste måde at finde virksomheder og firmaer, der udfører denne service, på.

Flere Nyheder