Hvad er slyngrensning?

27 august 2020 Astrid Pedersen

Slyngrensning er den mest effektive måde hvorpå du kan rense emner forud for lakering eller andre former for overflade behandling. Slyngrensning foregår derved at emnet hænges op i en fikstur som roterer i et lukket kammer.

Mens emnet drejer rundt slynges små stålkugler mod det mest høj hastighed og der af følgende stort rekyl. På den måde ”sparkes” urenhede af overfladen og emnet er hermed at betragte som rengjort – og dermed klar til enten pulverlakering eller en vådlakering.

Med slyngrensning opnås gode resultater på komplekse emner idet de små stålkugler virkelig når i bund. Ønsker du at få dine emner slyngrenset og dermed lakeret kan du med fordel kontakte DTL Pulverlakering.

Hvem er DTL Pulverlakering?

DTL Pulverlakering er en dansk virksomhed med base i Lille Skensved i den sydøstlige del af Sjælland.

DTL Pulverlakering har specialiseret sig inden for industri lakering og andre former for industriel overflade behandling. Gennem fyrre år har virksomheden oparbejdet den erfaring og know how som skal til for at sikre kunderne emner af bedste kvalitet. Hos DTL Pulverlakering finder du såvel top of the line maskinel og apparatur til anvendelse med lakering og overflade behandling som dygtige og engagerede medarbejdere med mange kompetencer og stor erfaring.

DTL Pulverlakering råder over 2900 kvadratmeter produktions faciliteter samt de helt rigtige køretøjer til transport af lakerede emner. Hos DTL Pulverlakering er kunden altid i centrum. De dygtige og kompetente medarbejdere hos DTL Pulverlakering bestræber sig altid på at levere produktet som ønsket og til den aftalte tid. DTL Pulverlakering holder de høje standarder i hævd når det gælder såvel kunde service som udført arbejde. Og så udfører DTL Pulverlakering såvel lakering som overflade arbejde til aldeles rimelige priser.

Hvis du ønsker mere information om hvad DTL Pulverlakering kan gøre for dig med hensyn til chromatering slyngrensning kan du bliver klogere på virksomhedens hjemmeside dtl-pulverlakering.dk

Flere Nyheder