Hvis der sker uheldige skader på ens papkasser

26 oktober 2020 Anders Lundtang Hansen

Det er så fordelagtigt at bruge papkasser i mange sammenhænge, fordi de ofte kan genbruges til mange formål, og når man er nødt til at smide dem ud, så kan man omdanne dem til nye papkasser eller andre sager.

Selvfølgelig kan mange plastikkasser holde til lidt mere, og de kan også foldes sammen, nogle typer af dem, men de kræver også en del ressourcer at lave, og så er de tungere end plastikkasser, hvorfor totalvægten vil blive større sammenlagt.

Men manglen på vægt og det lidt mere porøse materiale gør også, at man er nødt til at passe på, at man ikke kommer til at ødelægge disse papkasser, da der så ikke skal lige så meget til, før de går i stykker.

Et eksempel er jo, at man har nogle ting nede i papkassen, som ender med at skubbe mod siderne og lave huller. Det er farligt for både ens hænder, indholdet og de ting, som kasserne skal stå blandt.

Der kan ske andre uheld med papkasser

Det mest velkendte uheld er nok, at man har samlet papkassen fordel, så bunden går ud af den, eller man løfter den forkert eller har proppet for meget i den.

Derfor skal man som det første tjekke efter, at man ikke har foldet den forkert sammen, hvis det er sådan en papkasse, der skal samles først.

Skal du have tunge sager i kassen, så er det ikke med at fylde den til randen, men løbende lige lette på den, så du kan tjekke, om det er til at bære den – specielt hvis man skal bære den over længere afstande.

Så skal man også være varsom med, at man ikke placerer kassen i fugtige omgivelser, eller man lægger nogle ting derned, der er våde eller kan blive utætte.

Desuden skal man huske på, at mus, rotter med videre let kan bide sig ind til indholdet i en papkasse.

Flere Nyheder