Hvor mange er I om jeres regnskab i virksomheden?

31 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

Man kan ikke komme udenom, at man skal have styr på regnskabet i ens firma.

Dette gælder ikke bare for, at man så selv kan have overblik over, hvad der kommer ind i forretningen, om der er likvide midler, hvad man skylder, udbetale løn, afregne moms og meget, meget andet.

Men det er også noget, som der er krav om, at man skal have kontrol med og aflevere regnskab årligt og vise, at det er godkendt af en revisor.

Vi har bare beskrevet en brøkdel af det, som man skal lave i ens regnskab, og hvad der hører til her, men det tager en god sjat tid at gennemføre, notere og anføre; og der kommer jo hele tiden nye bilag til, hvis det går forretningen godt.

Derfor har man måske en regnskabsafdeling til at tage sig af den slags, men hvis man er en mindre virksomhed, så er det måske ikke noget, som man har råd til at have.

Overlad regnskabet til de professionelle

Selvfølgelig er det noget, som man med tiden kan finde ud af at lave selv, og det er da også blevet markant lettere med digitaliseringen, hvor man kan få råd og vejledning over nettet, og med computere kan man lettere stille det op og hurtigere søge rundt i det.

Men ville det ikke være federe, hvis man kunne bruge tiden på at drive ens virksomhed, end at man skal afslutte hver arbejdsdag med at ordne regnskab?

Måske er I ligefrem flere om det, hvorfor I ender med, at for mange kokke fordærver maden, fordi I har hver jeres måde at gøre det på, og I ikke lige altid får kommunikeret sammen.

Overlad dog tjansen til de professionelle, der kan gøre det langt hurtigere, end hvad du/I selv formår – så er der også mere tid til at have fokus på jeres firma.

Benyt jer af https://raabyrevision.dk/ydelser/.

Flere Nyheder