Hvordan finder du den rette erhvervs kaffemaskine?

25 august 2021 Cecilie Mortensen

Har du besluttet dig for, at dine medarbejdere skal forkæles med en kaffemaskine på arbejdspladsen? Så bliver næste skridt selvfølgelig, at du finder ud af, hvilken maskine som er den helt rette. Det kan du derfor også få flere bud på her. 

Tips til at finde den rette erhvervs kaffemaskine 

Hvilke kaffevarianter ønsker du at brygge? 

Det første du kan overveje er, hvilke typer af kaffe, du ønsker at kunne brygge. Vil du gerne have mulighed for at lave café latte, cappuccino, almindelig sort kaffe m.m.? Du kan nemlig finde erhvervs kaffemaskiner, hvor der er mange forskellige varianter at vælge mellem. Det betyder selvfølgelig også, at chancerne er ekstra store for, at alle medarbejdere ved dig kan få præcis den kaffe, de måtte foretrække.  

Hvor hurtig er maskinen til at brygge? 

En anden ting som særligt er værd at overveje er, hvor hurtig maskinen er til at brygge. For jo flere som skal bruge kaffemaskinen i løbet af dagen, desto hurtigere kan der også opstå kø, hvis den er langsom om hver enkelt kop. Forhør dig derfor gerne ad ved din kommende leverandør af en erhvervs kaffemaskine omkring dette – og måske kan du endda selv komme ud og prøve lidt forskellige maskiner. Så kan du nemlig meget bedre fornemme, hvad du får ud til dig.

Overvej om kaffemaskinen skal tilsluttes vand eller ej

En sidste ting vi kommer omkring her er, om du ønsker at kaffemaskinen skal tilsluttes direkte til vand eller ej. Det er nemlig helt op til dig, om du og dine medarbejdere selv ønsker at fylde kaffemaskinen manuelt op med vand løbende, eller om det bliver for bøvlet en affære. 

Hvis du starter med at forholde dig til de ting, du har læst her, så skal du helt sikkert nok finde den rette erhvervs kaffemaskine til din virksomhed.

Flere Nyheder