Hvordan kan et vikarbureau hjælpe dig?

18 maj 2020 Anders Lundtang Hansen

Som det første skal du selvfølgelig vide, at der er stor forskel på kvaliteten af de forskellige vikarbureauer, og derfor kan det måske være, at du skal prøve dig frem for at finde det bureau, der passer dig selv bedst – mens man så igen kan være tilknyttede mange, så der er størst gevinst at hente.

For den gevinst er jo netop, at man får et arbejde i en periode, i en sæson, som en del af et projekt eller blot som tilkaldevikar i nogle omgange, hvor de så kan skifte i intensitet – og nogle gange ender man måske kun med nogle enkelte vagter.

Det er jo en lidt usikker baggrund at arbejde på, da man aldrig kan være helt sikker på, at man tjener det samme hver måned, og der kan være skiftende arbejdspladser, hvilket gør det endnu mere bøvlet med Skat, fagforening, A-kasse med videre, når alt det skal gøres op.

Men det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at der er nogle mennesker, der bedst trives under den slags forhold, hvor det er usikkerheden, der dominerer deres hverdag, da det netop er spændingen ved det usikre, som gør det spændende for dem at tage på arbejde samt variationen fra gang til gang.

Fordelene ved at være tilknyttet sådan et vikarbureau af den gode slags er mange:

– Man kan få udbygget ens CV.
– Man får vist, at man gerne stadig vil arbejde.
– Man holder sig opdateret og aktiv på arbejdsmarkedet.
– Man får dannet sig et større netværk af potentielle arbejdsgivere.

Og så er der jo selvfølgelig det med, at man tjener nogle penge og på den måde får et bedre grundlag at leve ud fra, hvor man så lidt som muligt skal supplere med dagpenge eller forsøge at hutle sig gennem tilværelsen ved at låne penge fra banken eller andre mennesker.

Flere Nyheder