Kvalitetssikringssystem – et system der klarer det hele

27 september 2021 Christina Dueholt

Den digitale vej

Der er ingen tvivl om, at når du arbejder i en virksomhed og tingene skal stå stærkt, er der mange ting, der kan afhjælpe dig i hverdagen så at sige. Det kan for eksempel være noget så simpelt som en kaffemaskine, der virker, men det kan også være noget mere komplekst, såsom et system der samler al din data. 

Der er i hvert fald ingen tvivl om, at alt kan hjælpe, men at alt også handler om prioritering. Det vil sige, at hvis du for eksempel står overfor din kvalitetssikring rapport og du gerne lige vil dykke længere ind i den. Hvad gør du så? Du kan blandt andet overveje om, det ville være en god idé at gå digitalt – ligesom resten af verden.

Vi lever i 2021, og der er ingen tvivl om, at de digitale muligheder er kommet for at blive. Af samme årsag, kan det også være en god idé at køre din kvalitetssikring digitalt. Vi kan nok alle sammen huske, hvad de ældre sagde om Internettet dengang. “Ja venner, det er en døgnflue, vent og se.” Og så gik der nogenlunde 25 år, og her står vi stå i dag.

Få digital kvalitetssikring af din virksomhed

Med en digital kvalitetssikring, som du kan læse mere om lige her: https://handsonsimply.dk/kvalitetssikring/ vil du få en rapport, som systemet automatisk opretter. Du skal derfor ikke gøre det store selv, når først den er oprettet, men du skal selvfølgelig fodre den med lidt filer og billeder og tal.

Men dernæst kræver vedligeholdelsen af din rapport næsten ingenting, da det i de fleste tilfælde er noget systemet selv opretholder. På den måde vil al din dokumentation være samlet et sted, og du vil få en flot opsat rapport, der giver dig det udbytte, som du har brug for i din virksomhed.

Flere Nyheder