Lav tandproteser med 3D printning

23 februar 2020 Silje_Marketingtime

Vores tænder er noget af det mest dyrebare vi har. Vi skal helst have vores tænder gennem hele livet, hvorfor det kræver at vi passer godt på vores tænder fra start af. Det kan vi naturligvis gøre ved at børste vores tænder eller ved at passe og vedligeholde dem hos tandlægen. Det er dog ikke alle der har lige gode tænder, hvorfor det kræver at tænderne bliver revet ud eller får en rodbehandling. Der vil i nogle tilfælde også blive nødvendigt at få en plombering. Det er dog ikke alle tænder der tager lige godt imod det, hvorfor det kræver at du får besøgt din tandlæge en til to gange om året. 

I flere tilfælde oplever vi at flere og flere får lavet tandproteser. Det kan være nødvendigt for dig, som har meget ringe tænder eller dårlig mundhygiejne. Ved enten at have en dårlig mundhygiejne eller ringe tænder, kan der lettere opstå sygdomme eller hvad der er endnu være. Derfor er det blandt andet ideelt med tandproteser. Det er både ideelt for voksne og ældre der har brug for et stærkt tandsæt.  

Få lavet tandproteser med 3D metal printning

Er du tandlæge eller har din egen klinik, kan det være aktuelt at finde de smarteste teknologier til at løse de mange udfordringer og opgaver du kunne have brug for hjælp til. En af dem er blandt andet at kunne lave tandproteser der passer i præcise mål. Det kræver både en måling og scanning, hvorfor det er ideelt med din egen 3D printer. Dermed kan du designe et tandsæt i de mål der er nødvendigt og behov for at det matcher klienten normale tandsæt. 

Vi anbefaler derfor, hvis du er tandlæge at tage en dialog med et af de førende specialister på markedet til at udstyre din tandlægeklinik med 3D metal printning til blandt andet tandproteser.

Flere Nyheder