Leder og kompetenceudvikling – Bliv den bedste version af dig selv

21 juli 2020 Athene Eriksen

Lederudvikling og coaching

Har du planer om at starte en ny virksomhed eller er du måske allerede blevet ansat i en leder-rolle? Så vil et leder-udviklingsforløb måske være en god mulighed for dig, til at udvikle dine evner og talenter.

Dette vil hjælpe dig til at finde din identitet som leder, lære dig nye måder at anskue din rolle på, samt give dig en idé omkring dine styrker, svagheder og udviklingsmuligheder. Vores forløb er personlige og er individuelt tilpasset til dig, for at sikre at du får mest muligt ud af din træning hos os. Det er et intensivt og udviklings- og læringsforløb, som foregår på tomandshånd og bliver udført af vores erfarne erhvervspsykologer. Vores kyndige medarbejdere er vant til at arbejde med ledere, fra alle typer brancher og dette gør at du som professionel, er garanteret et indblik i hvor dine udfordringer og udviklingsområder kan være, inden for netop dit fag. Professionel sparring og vejledning kan være et vigtigt værktøj, i din rejse mod personlig udvikling.   

Grundet de mange forskellige typer udfordringer man kan møde, i sin hverdag som leder, har vi udviklet et specielt udviklings- og læreringsprogram, kaldet PIL-programmet (Personlig Individuel Lederudvikling). Dette er skabt til dig som er top-leder, mellemleder eller specialist. Igennem dette tager vi specifikt højde for din arbejdsdag og opgaver, så den coaching du vil modtage er specielt designet, til at passe dine personlige og professionelle behov for sparring.
Programmet vi har udviklet udføres således, afhængigt af din nuværende leder-erfaring: 

  • 6-10 personlige én-til-én rådgivnings- og læringssessioner.
  • 1-1½ time pr. session.
  • Periode fra 3 til 5 måneder med ca. 14 dage imellem hver session.

Vi tilpasser forløbet til dit daglige skema, så du er sikret at det stemmer 100% overens med dine ønsker og forventninger. 

Ønsker du at vide mere om hvordan du kan udvikle dine kompetencer og blive den bedste leder for din virksomhed? Så kan du med fordel gå ind på Kjerulf og Partnere’s hjemmeside, hvor du vil kunne finde mere information om dette. https://www.kjerulf-partnere.dk/lederudvikling/

Flere Nyheder