Overgang i kabelføring fra det lette til det næsten uoverskuelige

17 marts 2020 Anders Lundtang Hansen

Kabelføring kan gøres i mange forskellige grader, hvor man kan komme helt ned i de små opgaver, der kan klares på måske en time, hvis alt går optimalt, og så videre til de store opgaver, hvor man næsten skal lave store tegninger, opgavefordelinger med videre over, hvordan man skal gribe det an.

Selvom mange ting får hen og bliver trådløse, så er der stadig mange ting, der skal samles med kabler, og det giver stadig hidtil den bedste løsning med en stabil sammenføring, så det bliver nok stadig en kunst at have denne evne i nogle kommende år.

Nogle sammenføringer af kabler fra det ene komponent til det andet kan du nok selv lave, for skal man være meget firkantet, så drejer det sig jo egentlig bare om, at man sætter et kabel i en enhed og trækker den hen til den anden enhed, så længe det kan nå.

Så har man måske noget løst kabel hængende eller liggende og dingler, og det er ofte den opgave med at få dette væk, der kan tage lidt tid.
For hvis det skal passe helt præcist, trække det langs panelerne og kanterne og fæstne det, så er man nødt til at måle præcist op med den nødvendige længde af kabel her.

Det duer ikke, at man er ved at nå til vejs ende, og så mangler der lige de sidste par centimeter, som man først opdager, når man er ved at være nået til slutningen – for først her ved man, om det er gået godt.

Nogle af disse opgaver med kabelføringer må man da heller ikke lave selv, og vores forslag er da også, at hvis man skal være sikker på, at det går godt, så skal man lade professionelle om at gøre det, om det er en stor eller lille opgave.

Der er jo ikke noget ved at forsøge sig for at vise sig frem, hvis det alligevel kikser.

Flere Nyheder