Overlad regnskabet til en dygtig bogholder

18 maj 2020 Astrid Pedersen

Er du ejer af en selvstændig virksomhed, eller er du ansat som ansvarlig for de økonomiske dispositioner i et firma? Så har du med sikkerhed brug for hjælp til bogføring. Der er nemlig mange andre og mere relevante opgaver i forbindelse med drift af en større eller mindre virksomhed end at rode med regnskaber, fakturaer, lønkørsler og lignende, hvis dette ikke er dit primære interesse felt.

Din tid er sikkert bedre brugt på virksomhedens kerneområder eller på forretnings udvikling. Så hvorfor ikke lade en dygtig bogholder stå for regnskabet og for den løbende bogføring og balancering af din virksomheds indtægter og udgifter?

Hvor finder jeg en kompetent bogholder i Korsør?

Har dit firma sin fysiske beliggenhed i Korsør eller i nærmeste omegn, er det en fordel for dig at finde en bogholder som residerer på de kanter. MK Bogføring er et rigtig godt bud på en bogholder i Korsør som kan tilgodese din virksomheds behov for økonomisk administration uanset virksomhedens størrelse og type. Hos MK Bogføring finder du Mia Kühlmann Vestenkjær, som igennem mange år har arbejdet med bogføring og regnskabs assistance for virksomheder af alle størrelser.

Mia Kühlmann Vestenkjær har en HA i almindelig erhvervsøkonomi og er desuden uddannet controller hos Deloitte. Mia Kühlmann Vestenkjær har siden arbejdet som controller og regnskabs medarbejder hos Amesto AccountHouse, en virksomhed med hvilken Mia Kühlmann Vestenkjær har bevaret det gode samarbejde.

Siden 2016 har Mia Kühlmann Vestenkjær arbejdet som selvstændig bogholder i sin egen virksomhed MK Bogføring. Her hjælper Mia Kühlmann Vestenkjær mange virksomheder med den daglige kontering og bogføring, lige som MK Bogføring også gerne hjælper med oprydning i – og strukturering af – eksisterende regnskaber.

Hvis du ønsker at lade Mia Kühlmann Vestenkjær fra MK Bogføring forestå din virksomheds regnskaber og økonomiske administration, kan du altid få et godt tilbud på bogføring via hjemmesiden mk-bogforing.dk

Flere Nyheder