Pak dine forsendelser sikkert!

26 juli 2020 Pia Nielsen

Holdbar forsendelse til dine kunder betyder holdbar emballage! Heldigvis behøver holdbar emballage ikke være dyrt eller besværligt at få fat i – du kan bestille det hele online til gode priser. Og hvem ved… måske er der langt flere emballageløsninger, end du var klar over?

Vælg den rette emballage

Når du skal vælge emballage, skal du ikke alene tænke på størrelsen af forsendelsen, men også destinationen for leveringen og ikke mindst produktets skrøbelighed. 

Til langdistance forsendelser er det relevant, at emballagen er forholdsvis slagfast og vandafvisende, så du ikke risikerer at få en reklamationssag på halsen for beskadigede varer. Det er ofte en god idé at vælge en emballageløsning, der er en smule større end nødvendig – eksempelvis en kasse, der er nummeret større end produktet – så tryk og slag kan afbødes en smule alene via luftrummet mellem emballagen og produktet. 

Hvis du skal sende en vare, der er særlig skrøbelig i forhold til slag, tryk eller temperaturforskelle, kan du med fordel vælge at pakke den ind i flere lag. Bobleplast beskytter mod både slag og temperaturforskelle, mens ekstra lag af plastik eller poser kan sørge for en vandtæt forsendelse. Sørg desuden altid for at forsegle revner og åbninger med ekstra gaffatape, så vand og snavs ikke kan trænge ind den vej. 

Har du det rette værktøj?

En god emballering er ikke udelukkende et spørgsmål om, hvad du pakker dine varer i. Du bør også have det rette værktøj – særligt hvis du har mange forsendelser dagligt og har brug for at spare tid på pakning. 

Brug en god saks, en skarp hobbykniv og invester evt. i en skabelon til logotape, så du ikke skal printe forfra for hver forsendelse. Du kan som regel købe tilbehør i form af redskaber til at lette arbejdet med forsendelse online der, hvor du køber din emballage. 

Flere Nyheder