Professionelt inkassofirma værner om din virksomheds omdømme

01 september 2021 Emilie Jacobsen

For mange klinger inkasso af noget negativt, også selvom de er med til at hjælpe dig som virksomhedsejer med at inddrive dine penge. Samtidig har det aldrig været nemmere for utilfredse skyldnere at svine din virksomhed til på nettet.

Når du sender en sag til inkasso, handler det derfor virkelig om, at du vælger et inkassofirma, der forstår at håndtere den enkelte skyldner professionelt. Det er med til at værne om din virksomheds omdømme. Det gælder både i forhold til, at I ikke får ry for at anvende bøllemetoder til at inddrive jeres penge, og i forhold til at skyldneren ikke ser sig sur på din virksomhed og kommer med en masse beskyldninger på nettet. 

Et inkassofirma, hvor du kan regne med, at de behandler skyldneren værdigt og professionelt, er Debtia. De har stor erfaring med at inddrive penge på vegne af andre. Faktisk har de hjulpet hele 10.000 erhvervskunder med at inddrive penge for dem. 

Forståelse for forskellige typer af skyldnere 

Noget af det vigtigste i forhold til Debtias arbejde er, at de udfører en grundig kreditvurdering af skyldneren, så de får en god forståelse for vedkommendes situation. Derudover er de meget hurtige til at finde ud af, hvordan skyldneren er som person. For det jo selvfølgelig forskelligt, hvordan vi reagerer på en inkassosag. Det kommer helt an på vores personlighedstype. 

Nogle skyldnere er meget angerfulde. Der kan bare den første henvendelse fra et inkassofirma være nok til, at de betaler. Andre bliver vrede over, at deres sag er blevet sendt til inkasso. I det tilfælde handler det om, at konflikten ikke bliver optrappet. Det er Debtia gode til. Andre igen er ligeglade med at blive sendt til inkasso. De kan være nogle af de sværeste at få til at betale. Der har et professionelt firma som Debtia dog også deres metoder. 

Flere Nyheder