Reducer varmen med transparent solfilm

04 marts 2020 Camilla Skøtt

I vintermånederne er det dejligt med al det sollys, der strømmer ind ad vinduerne på arbejdspladsen, men så snart temperaturen stiger, bliver det mere og mere uudholdeligt. Det kan du afhjælpe med solfilm.

Det er oplagt at sætte persienner og gardiner i vinduerne, men det lukker lyset fuldstændig ude, og derfor er der sjældent nogle, der trækker dem for. Er alternativet så bare at lade sig genere af solen, der giver genskin i skærmen, og de høje temperaturer, den efterlader indendørs?

Svaret er nej. Der findes en enkel og flot løsning, der både lader lyset komme ind ad vinduerne, men som samtidig reducerer temperaturen: Solfilm bygninger.

Hvad er solfilm?

Solfilm er en gennemsigtig (eller mørk hvis du vil skærme for indkig) film, du sætter på ruderne for at holde varmen ude. Du slipper altså for at rulle persiennerne ned, men kan i stedet sænke temperaturen og gøre indeklimaet mere udholdeligt ved at sætte film på ruderne. 

Sidder alle virksomhedens ruder i stueplan, kan du selv montere filmen ude de store problemer, og hvis du ikke er til gør-det-selv-arbejdet, kan du få professionelle til at håndtere opgaven.

Fordelene ved solfilm på bygninger er mange:

– Lavere temperaturer og dermed et bedre indeklima.

– Beskyttelse mod UV-stråling.

– Reducering af sollys hvis du ønsker det.

– Sundt indeklima året rundt.

– Beskyttelse af interiør.

– Færre gener fra genskin i skærmen.

Får du monteret solfilm på din bygning, gør du altså ikke bare dine medarbejdere en tjeneste ved at fjerne generne fra lyset, der skinner direkte ind i skærmen, du sørger også for et bedre indeklima og dermed et bedre arbejdsmiljø.

Med den rigtige solfilm får du en mærkbar forskel allerede fra dag ét, og det er ikke nødvendigt at montere film i alle ruderne, hvis det kun er nogle udvalgte, der giver anledning til gener fra solen og varmen udenfor.

 

Flere Nyheder