Sådan finder du den bedste sælger til din virksomhed

30 september 2020 Cecilie Mortensen

Står du og skal bruge en ekstra hånd med at komme ud med dine produkter eller dit koncept, eller oplever du en større efterspørgsel efter dit produkt, at det giver mening at hyre en sælger mere? Så er opgaven at finde den rette sælger af dit produkt og koncept. Det skal sikkert ikke være en hvilken som helst sælger, da du sikkert har visse krav til erfaring, kompetencer og måske hvilken slags profil vedkommende har. 

I en travl hverdag, hvor du som direktør eller leder sidder med mange forskellige opgaver, kan det være svært at finde tiden til også skulle lave et grundigt rekrutteringsforløb. Det er dog alligevel nødvendigt, da det kan blive dyrt for virksomheden at hyre den forkerte sælger. 

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal finde en ny sælger?

Når du skal finde en ny sælger til din virksomhed, er det vigtigt at gøre dig nogle gode overvejelser. Det kan processen nemmere for dig, da der er mange forskellige typer af sælgere du kan vælge imellem. Det skal helst være en troværdig person, der forstår sig på dit produkt, og hvilken værdi det skaber. Derudover er det vigtigt, at det er en god formidler. Det skal være en sælger, der kan afdække et behov, som kunden efterspørger, eller som kunden kan få stor nytte af. 

Det skal samtidig være en sælger, der forstår at være sammen som et hold. Da I er en virksomhed der skal hænge sammen. Der er mange sælgere der foretrækker at arbejde selvstændigt, og derved har svært ved at blive en del af kulturen i virksomheden.

Hvem kan hjælpe med at rekruttere din nye sælger?

Hvis du står i den situation at du skal bruge professionel hjælp til rekruttering af sælger til din virksomhed, kan vi give de varmeste anbefalinger for at vælge isg.com 

Flere Nyheder