Sådan laver man terrasser på tage

14 november 2019 admin

Det er selvfølgelig ikke alle former for tage, som man kan lave terrasser på, og nogle gange må man måske nøjes med ens balkon eller altan, fordi taget skråner for meget, som langt de fleste tage jo gør i Danmark med teglværk med videre.

Men nogle tage er måske ligefrem indrettet til, at man kan lave en tagterrasse på dem, for specielt moderne bygninger bliver lavet med flade tage, da men netop tænker, at der skal være et tagareal, hvor man kan gå ud på og hygge sig.

Her kan man være om sommeren til at grille og sidde længe ude på de lyse aftener, men selv om vinteren kan man måske tænde op i et beskyttet bål og på den måde opholde sig ude og holde varmen, mens man nyder udsigten.

Det kræver dog lidt, hvis man skal lykkedes med at lave en god tagterrasse, og det vil vi komme lidt ind på i denne artikel.

Som det første skal du være sikker på, at taget faktisk er lavet til at blive befærdet af mennesker, for det kan se indbydende ud, men måske er det kun fladt rent arkitektonisk, mens det faktisk ikke er konstrueret til at blive rendt rundt på af mennesker – overhovedet.

Hvis det så alligevel er det, så er der med garanti også en begrænsning på, hvor mange mennesker der må være på taget på samme tid, og det skal overholdes. Og vi behøver vel ikke nævne, at man ikke skal hoppe på taget og da slet ikke flere mennesker samtidig i takt?

For en sikkerheds skyld så bør man også afskærme yderarealet godt nok, så hverken børn, berusede mennesker eller andre kan komme til at dratte udover siden. Selv et lille fald kan blive katastrofalt, hvis man lander forkert.

Står du og skal have udrettet en tagløsning, så bør du hver gang gå til https://www.baagoeknudsen.dk/ 

Flere Nyheder