Skab vækst med tidsregistrering

05 december 2019 admin

De fleste virksomheder er bekendt med at, når du får en opgave ind, som er baseret på en timepris eller en deadline, at det er vigtigt at opgaven bliver løst indenfor de aktuelle timer der er sat til rådighed. Den bedste og effektive måde at danne et overblik for dette, er at kende de udgifter der er forbundet med opgaven, hvilket i dette tilfælde vil være mandetimer. Den smarteste måde at danne det overblik på, er ved at bede de aktuelle medarbejdere registrere deres tid for at udføre de mange forskellige opgaver der ligger for dem om dagen. Det giver virksomheden et pejlemærke af, hvad de tjener samt hvad de enkelte opgaver tager af tid for at udføre. Det kan derfor være et ret afgørende værktøj, så virksomheden har det mest retvisende billede af, hvilke opgaver de håndterer bedst og mest effektivt. 

Hvorfor bør du investere i den nyeste teknologi inden for tidsregistrering?

Hvis du i forvejen benytter dig af tidsregistrering er du naturligvis bevidst om at, det kan tage tid for de enkelte medarbejde at udfylde hver opgave de laver om dagen. Det kan i sidste ende også tage tid fra det arbejde de ellers kunne have udført i stedet for det administrative ved en tidsregistrering. Det er der nu kommet en løsning på. Hvis du investerer i den nyeste teknologi fra Anca, vil du kunne registrere tid for de enkelte opgaver samt personoplysninger på medarbejderen, der har udført opgaven. Det kan gøres ret simpelt og smart ved enten en chip, fingerprint eller ved brug af ID-kortet.

Denne teknologi er nemt at tilslutte og installere i virksomeden, og er beregnet til både den mindre virksomhed til den helt store organisation. Den kan skaleres op til 10.000 brugere og 300 adgangspunkter. Er du blevet nysgerrig på, hvordan din virksomhed kan spare tid på tidsregistrering, kan du læse nærmere her. 

Flere Nyheder