Sørg for en frokostordning i København, der kan holde sig længe

01 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Angående at have en frokostordning, der kan holde sig længe i København, så mener vi ikke bare, at man bør indgå en aftale med et firma til at levere den slags til en over en længere periode, så de lærer at kende, hvad man vil have – og så er der også mindre bøvl ved, at man ikke skal skifte.

Men man skal også sørge for noget mad ved den ordning, som der kan holde sig længe på en dag.

Dette behøver ikke altid at være varme retter, men det skal heller ikke være sådan, at hvis man er bagerst i køen, så er der kun frugt til en – og det handler ikke altid om, at der er for lidt mad.

For der er nogle firmaer, hvor man aftaler et præcist tidspunkt, hvor man SKAL holde frokostpause, spise og komme hinanden ved og helst ikke snakke om arbejde imens.

Men på andre arbejdspladser spiser man lidt mere, som det passer en, og så ved man bare, når maden er kommet frem, og så er det op til en at tage af den, inden den forsvinder igen.

Der skal være mad i frokostordningen i København til en god periode

Selvfølgelig bliver man nødt til at fjerne maden på et tidspunkt, så der ikke kommer insekter i den, eller den bliver dårlig, men man kan forsøge at pakke noget ind, så man stadig kan få noget varm mad fra den, uden man behøver varme den op i mikroovnen, selvom man kommer for sent til frokosttid.

Der skal jo også være noget til dem, der eventuelt er ude på en opgave og kommer sendt retur, der skal have det fulde udbytte af maden med smagen, variationen og de oplevelser, der ellers hører sig med til maden fra det firma, man har valgt, der skal lavere maden til en.

Flere Nyheder