Tag ting med for at få lavet en billig hjemmeside

12 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Nu er det ikke så tit, at man mødes fysisk for at give ting, man gerne vil have lagt op på ens billige hjemmeside – som stadig er i god kvalitet – selvom der om muligt kan være tale om fysiske møder mellem udbyderen og kunden, så man er helt sikker på, hvad man mener, at man ønsker på ens hjemmeside.

Man skal jo sende de ting, man gerne vil have lagt på ens hjemmeside, hvor det kan være helt fra, at man har taget nogle billeder, har noget animation liggende, nogle videoer eller ligefrem designønsker, som man vil have lagt ind.

Har man for eksempel en virksomhed, så har man jo nok nogle logoer og andet, som man gerne vil have til at være et gennemgående tema på ens kommende hjemmeside.

Alt dette skal man sende til https://www.websitesyd.dk/ 

Hav styr på detaljerne til en hjemmeside

Jo mere, man selv kan komme med, jo nemmere bliver det for udvikleren at sammensætte hjemmesiden, så længe man er klar i spyttet om, hvad man vil have hvor og hvor meget – og helt ikke kommer med for mange ting.

Så er det skaberens opgave at gøre den hjemmeside pæn, brugervenlig og overskuelig.

Selvfølgelig kan man godt få lavet en hjemmeside uden alle disse ting, som man så kan komme med senere, hvis man nu bare lige vil starte med at etablere et samarbejde og idéudveksle, hvad man har tænkt sig med og på ens hjemmeside.

Men noget skal der jo komme på, for man kan ikke bare tage billeder fra andres hjemmesider, videoer og så videre og bruge dem selv (uden tilladelse), og så er det trods alt også sjovere, hvis man selv har sine ting at byde ind med, så hjemmeside virkelig bliver unik.

Derfor kan man jo for eksempel starte med at lave en skabelon over hjemmesiden. 

Flere Nyheder