Tidsregistrering; find det rette stempelur til arbejdspladsen

26 juli 2020 admin

På en arbejdsplads kan det være praktisk at indføre et stempelur. Med denne form for tidsregistrering er der nemlig ingen tvivl om, hvornår medarbejderne møder ind og går hjem igen. Dette kan være en stor tryghed for både medarbejdere og ledere. Men hvordan finder man egentlig det helt rigtige stempelur?

Overvej virksomhedens behov

Skal du finde det helt rigtige stempelur til tidsregistrering på arbejdspladsen, er det en god idé at overveje virksomhedens behov. Skal der for eksempel være tale om et stempelur med mange smarte funktioner, eller er det nok, hvis medarbejderne udelukkende kan stemple ind og ud?

Udover stempeluret funktioner såsom tidsvisning, sprog og printning, er det ligeledes relevant at overveje den fysiske udformning af stempeluret. Er der for eksempel tale om et mindre lokale, er det praktisk, hvis stempeluret optager så lidt plads som muligt. Ved både at overveje den fysiske udformning samt stempelurets funktioner, kan du garanteret finde det helt rigtige stempelur til virksomhedens tidsregistrering. 

Tidsregistrering har stor betydning i hverdagen

Et stempelur kan være et dejligt redskab at have på arbejdspladsen, men ikke bare stempelure er belejlige, når det gælder tidsregistrering. Hos ANCA elektronic kan du finde lige, hvad du har brug for, når det gælder tidsregistrering. Her kan du for eksempel købe alt lige fra tårnure til arbejdsskade displays. På den måde kan du få præcis den tidsregistrering som er nødvendig for dig – både privat og på arbejdspladsen. 

ANCA elektronic har arbejdet med tidsregistrering i over 60 år, og er derfor i den grad eksperter på området. Selvom virksomheden har eksisteret i mange år, har de formået at følge med udviklingen. Dette giver en unik kombination af mange års erfaring og moderne løsninger. Vil du alliere dig med en kompetent forhandler, når det gælder tidsregistrering, kan det altså i den grad betale sig at kontakte ANCA elektronic. 

Flere Nyheder